Nyhedsbrev 2022

Tennisklubben

Ryslinge Tennisklub tilbyder i den kommende sæson, gratis træning for børn, niveau nybegyndere - letøvede.

Klubben har ketchere til børn – Husk man skal have tennissko på.

Vi har i år ansat Line Vestergård som træner , vi er rigtig glade for, at hun vil dele ud af sin viden til klubbens medlemmer.

Vi håber, at rigtig mange af vores medlemmer vil benytte sig af denne mulighed.

Træning for børn. Hver onsdag kl. 16.30 – 17.30

Ligaspil

Ligaspillet forsætter selvfølgelig igen i år og er allerede godt i gang med anden periode.

Alle kan deltage uanset nivau, Ligalederen tilpasser Ligaspillet, bestående af superliga, 1 division, 2 division osv.

Det er en nem måde at komme til at spille med andre, end de/den sædvanlige makker, så kom nu ud af busken.

De der tilmelder sig, bliver placeret i de forskellige rækker efter ligalederens vurdering, og man kan sagtens melde sig til midt i sæsonen.

Kontakt Ligaspilsansvarlig Ib Christiansen for tilmelding, på sms 28979930 eller på m.i.m@mail.tele.dk

Oversigt over foreløbigt planlagte arrangementer i 2021

Maj                           Start på 1. periode af ligaspillet

Lørdag d. 18/6         Forup Cup (en double turnering (kun for seniorer)Sæt kryds i kalenderen

Start Juli                   Start på klubmesterskaber. Der rundsendes senere, hvordan mand tilmelder sig.

Juli-augus-sept.       Sommertennis med grill alt afhængig af vejret

Lørdag d. 1/10:        Klubmesterskaber for seniore, finaler i løbet af dagen + afslutningsfest om aftenen. Sæt kryds i kalenderen

Okt.                          Banelukning

Følg i øvrigt med på klubbens hjemmeside