Nyhedsbrev 2021

Voksenintroduktion

Som noget nyt, så forsøger vi os med et voksen introduktion forløb.

Et forløb på 5 træningsgange, hvor du lærer at spille tennis helt fra bunden.

Første gan torsdag d. 13/5 kl. 18.30 - 20.00

Pris for dette forløb er 300,00 kr. inkl. ny god ketcher, som du får lov at beholde, hvis du efterfølgende melder dig ind i klubben

Tennisklubben

Ryslinge Tennisklub tilbyder også i den kommende sæson, gratis træning for både børn og voksne, niveau nybegyndere - letøvede.

Klubben har ketchere til børn – Husk man skal have tennissko på.

Vi har igen i år ansat træner Mick Petersen, vi er rigtig glade for, at han vil dele ud af sin viden til klubbens medlemmer.

Vi håber, at rigtig mange af vores medlemmer vil benytte sig af denne mulighed og håber, at det kan skubbe til en positive tilgang af nye medlemmer.

Træning for børn. Hver tirsdag kl. 17.00 – 18.30    1. gang tirsdag d. 11. maj

Træning for voksne. Hver torsdag kl. 18.30 – 20.00    1. gang tirsdag d. 11. maj

Ligaspil

Ligaspillet forsætter selvfølgelig igen i år.

Alle kan deltage uanset nivau, Ligalederen tilpasser Ligaspillet, bestående af superliga, 1 division, 2 division osv.

De der tilmelder sig, bliver placeret i de forskellige rækker efter ligalederens vurdering.

Kontakt Ligaspilsansvarlig Ib Christiansen for tilmelding, på m.i.m@mail.tele.dk

Mandagsdouble for alle

Begge baner vil hver mandag fra 19-21, være bokket til doubleaften for alle.

Man møder bare op ved anlæget, og så snakker de fremmødte sammen om at få del nogle hold.

Er man et ulige antalt, f.eks. 5 på én bane, så spiller man med en oversider. så skifter man ud pr. 3 eller 4 parti.

Oversigt over foreløbigt planlagte arrangementer i 2021

Maj                           Start på 1. periode af ligaspillet

Lørdag d. 19/6         Forup Cup (en double turnering for alle seniorer)Sæt kryds i kalenderen

Start Juli                   Start på klubmesterskaber. Der rundsendes senere, hvordan mand tilmelder sig.

Juli-augus-sept.       Sommertennis med grill

Lørdag d. 25/9:        Klubmesterskaber seniore finaler i løbet af dagen + afslutningsfest om aftenen. Sæt kryds i kalenderen

Okt.                          Banelukning

Følg i øvrigt med på klubbens hjemmeside